Revansch!

Ikväll är min älskling och jobbar. Hon slutar inte förrän klockan fyra inatt. Om inte senare. Det är tuffa pass att jobba natt! Men så är ju min älskling också helt fantastisk!

- - - - -

Jag ska snart gå och sova. Natten till idag sov jag bara 5 timmar och det börjar kännas nu. Dessutom har jag tänkt ge mig ut på ett träningspass imorgon på förmiddagen. 3,4 mil ska avverkas på skidor och det lär ta runt 3 timmar så om jag går upp runt kl 8 är det fortfarande mycket kvar av dagen när jag är klar med passet!

- - - - -

Imorgon kväll drar jag och Viktor till Gävle. Det är dags för revansch! Senast HV besökte Läkerol Arena blev det 3-0 i baken och det är inte acceptabelt. Imorgon klockan 18.30 är det vinst som gäller!

Länkfest

Trots att det är tisdag känner jag att det är dags för fest! Och inte vilken fest som helst, utan länkfest! Det innebär att jag lägger upp länkar till sidor jag tycker det är värt att gå in på och ni klickar på dessa länkar och spanar in sidorna. Plättlätt!

Temat är bloggar:
Jag börjar med en blogg av Liv. Det här är en blogg för er som inte läser bloggar så ofta för här har nämligen inget hänt på 8 månader. Senast ett inlägg skrevs hade vi precis slutat på Hampnäs...

En annan blogg av Liv är den här. Det är emellertid också en annan Liv som skriver i den, nämligen Jönköpings stolthets egen Stefan Liv. Gillar man HV är denna blogg ett måste men jag tror att även de som inte är inbitna HV-fans kan få sig ett och ett annat skratt.

Den här bloggen drivs av gamla Hampnäsare (gamla i den bemärkelsen att de inte längre går på Hampnäs, inget annat) och här får man se fina bilder med bildtexter som man inte alltid förstår. Det är smarta människor det här.

En annan Ex-Hampnäsare som har en blogg är Nina. Hennes rosa och gröna kreation innehåller fina och proffsiga bilder samt tänkvärda ord om livet. Väl värd ett besök!

Till sist kommer denna sida. Det är ingen blogglänk men jag kan inte hålla mig och ska ni endast tid att gå in på en länk är det nog den här som gäller. Kolla längst upp...

Spektakulära bilder, del 2

Här kommer de utlovade bilderna:



Näää, skoja bara. Det där var ju bilder på de fina hundarna Ludde och Brasse. Lägg särskilt märke till brödsmulan på tungan Brasse är på väg att sluka. Han är väl för söt!
De utlovade bilderna (de med vitt utseende och brutalt orange näsa) kommer här:
En liten snögubbe variant större.
Är han inte charmig!!
Okej...
Han sa att det kliade där.
Var är Ola?
Han lyssnar på vad jag har att säga. Ser ni hur han liksom lutar huvudet för att höra bättre.
Vilket gäng!

Spektakulära bilder

Igår åkte jag skidor på kvällen. Jag gav mig ut kl. 21 och åkte i lite drygt en timme. Det är något magiskt med att vara ute sent på kvällen och känna att man är själv. Jag såg endast en människa i spåret och hon var på väg tillbaka från sin runda.

Ännu mer magiskt blev det när belysningen på en bit av elljusspåret gav upp för kvällen och jag fick lita på andra ting än elektriciteten. Som tur är innebär skidåkning att man ska följa med i ett spår vilket förenklar alltihop gigantiskt mycket. Om man dessutom har den fullaste av månar någonsin som vakar över en behövs inget elljus. I alla fall inte där det är öppet och fri sikt. Det är värre i skogen bland alla skuggor som nog inte vill något hellre än att man ska ramla...

- - - - -

Esterel är på G. Start inom några veckor är tanken och det känns jättekul!

- - - - -

Imorgon (eller snarare idag eftersom klockan tickat över midnatt) ska jag ta med ett papper till skolan som skrevs och var aktuellt precis i början av hösterminen. Är det någon som brukar ha koll på sådana papper så är det jag, men dessvärre är det inte så denna gång. Jag är besviken på mig själv.

- - - - -

Idag fyller min storebror år, Grattis Staffan! :) Hur mycket han fyller tänker inte jag nämna, för det påminner mig om hur mycket jag ska fylla om ett halvår. Inte för att jag inte vill bli gammal, utan mer för att jag blir så förvånad över att min bror ska fylla 25 år. Oops...

- - - - -

Till sist ber jag er hålla utkik på den här bloggen närmsta dagarna. Det kommer nämligen komma upp spektakulära bilder på en man (eller kvinna, det är lite osäkert var man placerar denna filur) med ett väldigt vitt utseende och en brutalt orange näsa. Som jag sa, håll utkik. Det här vill du inte missa!

Läggdags

Det där 18 centimetrarna (centimeterna, centimeterarerna eller hur det nu stavas) har senaste två dagarna bantats en aning och det känns bra. Dock inte lika mycket som jag hade hoppats vid den här tidpunkten. Men men, det löser sig nog ändå till sist!

- - - - -

Ikväll har vi packat. Imorgon - cirka klockan 9 - går bilen mot sydligare breddgrader och en lugn och skön helg i de småländska skogarna står på programmet. Det ser jag fram emot!

- - - - -

Min skidträning inför Öppet Spår kommer bli kanonbra! Sedan cirka en vecka tillbaka har jag en personlig tränare, som visserligen bara stått på skidor några få gånger, men som däremot kan väldigt mycket om träningsupplägg och kost rörande uthållighetsidrotter. Mannen (vid namn Christoffer, min klasskamrat) ifråga satsar nämligen själv på triathlon, uthållighetssporternas uthållighetssport! Kan ju inte bli annat än bra. Teknikbiten känns som den kommer mer och mer, så när det är den 28 februari kommer jag nog i alla fall behärska den klassiska skidåkningstekniken någorlunda hyfsat.

- - - - -

Känner att det är dags för en ny, gammal bild. Alltså en bild som är gammal för mig men som i och med publiceringen på bloggen blir ny för er läsare. Det blir ibland lite knepigt när klockan inte har så lång tid kvar av dygnet att ticka.

Här är den!

Bilden är från när ett gäng Hampnäsare åkte till Vemdalen på sportlovet förra året. På vägen dit stannade vi till vid min praktikplats i Döviken (Zorbcenter) och testade skridskobanan. Det här är min variant av "sälen" efter målgång.

18 cm tjock!

Jag plockade nyss fram den kurslitteratur vi har haft under hösten. Det blev en tjock bunt. En 18 cm tjock bunt. Denna bunt är underlag till tentan vi har om en vecka. Lägg till att jag och Liv ska åka hem till småland för lite semester på fredag morgon och kommer inte tillbaka förrän på måndag kväll. Jag undrar nu, är det någon som har lite tid över som jag kan få?

Men det ska nog ordna sig. Jag har ju faktiskt läste det en gång redan.

HV är smarta

Nyss läste jag på HV:s hemsida att Johan Davidsson har haft problem med ett knä under vintern men som nu har opererats. Jag tycker det är intressant att de väljer att ta itu med problemet och göra den här operationen nu. Ingreppet gör att han kommer vara borta från spel i 3-5 veckor. Just för tillfället har HV ett angenämt problem som de löser genom att låta Davidsson opereras.

Det är nämligen så att "Linkan" Bremberg nyligen har vaknat till liv och gör mål på mål efter att ha spelat på Teemu Laines plats i andrakedjan, i dennes skadefrånvaro. Nu är Laine tillbaka och då passar man på att frigöra Davidssons plats som spelgeni i första kedjan så att Bremberg kan ta den och fortsätta få mycket speltid och fortsätta producera. Hade man inte opererat Davidsson nu hade Bremberg hamnat i tredje- eller fjärdekedjan, vilket troligen inneburit att han återgått sitt oproducerande sätt.

Smart eller en tillfällighet? Jag vet vad jag tror.

Uhhajaja!

Det har varit en kylig dag. Vi har jobbat med det övergripande PMet och satt i ett konferensrum på Främby Udde. Ute var det kring nollan och solen sken, en ovanligt varm vinterdag alltså. Men inomhus, där var det minsan inte varmt! Kallt när vi kom och kallt när vi gick. Detta trots att det i ena hörnet av rummet fanns en fläkt som var vriden till "powerful" och fullständigt sprutade ut värme. Det kändes som att den nyutsprutade värmen försvann direkt ut genom väggarna.

Aja, nu är jag i alla fall hemma och återställningen till en varm kropp är på gång. Strax efter jag klivit in genom dörren plockade jag fram de mysigaste av mina myspyskläder och nu står en mugg te bredvid mig. Snart är jag nog varm igen.

Det första steget

Det första steget mot en karriär som ordentlig företagare är taget idag. En kontorstol är nämligen införskaffad. Nu är det bara att komma på något att jobba med när jag sitter i den där stolen...

- - - - -

Det har gått ganska bra för HV sista tiden. Serieledningen är för tillfället i vår ägo, dock med fler matcher spelade. Igår var det vargarna från Karlstad som fick känna på den småländska stoltheten och åka hem med svansen mellan benen. Kul också att Bremberg har vaknat till! När jag såg honom i HV:s bortamatch mot Brynäs i november såg han ut som en påse trött sand som gled omkring utan något egentligt mål. Men nu är det skillnad, målen sprutar in från hans klubba!

Livs dag idag!

Grattis älskling på födelsedagen!
Puss på dig!

Nytt år & Hipp Hipp!

Idag är en ny dag. Och ett nytt år. Gott nytt sådant till er alla!

- - - - -

För en liten stund sedan kom jag tillbaka från dagens skidtur. Det gick ganska bra att åka idag, på förmiddagen idag klistrade jag nämligen dit lite mer vallatejp för att få mer fäste och det gav resultat. Fortfarande bra glid men med mer välbehövligt fäste i uppförsbackarna. Härligt!

- - - - -

Förut idag var klockan 11.11, 1/1 -11. Som vanligt vid speciella tidpunkter som dessa missar jag att titta på klockan. Skönt att det finns saker som är sig likt trots att det är nytt år...

- - - - -

Gårdagskvällen var mycket trevlig! Vi hade besök av Christoffer och Emelie - min klasskompis och hans flickvän - och vi åt tre-rätters middag som min älskling jobbat ihop. Sedan spelade vi ett spel - När & Fjärran - och vi var så inne i spelet att vi höll på att missa tolvslaget! Men precis när Herr Malmsjö hade räknat ut det gamla året färdigt höjde vi våra champagneglas fyllda med Pommac och skålade för ett Gott Nytt År!

Om det var på håret att vi missade tolvslaget så var det fullständigt totalt bergsäkert att vi missade Grevinnan och betjänten. Denna klassiker på nyårsafton föll helt i glömska på Jungfruvägen 3A och nu dröjer det nästan ett helt år innan nästa chans ges för att motionera skrattmusklerna till den mest spritgalna betjänten jag har hört talas om.

- - - - -

Till sist bjuder jag på ett tv-tips inför kvällen. Klockan 21.00 på Svt 1 är det säsongstart för Hipp Hipp! Det ser jag fram emot!

Jag ser också fram emot att min älskling kommer hem från jobbet om bara en liten stund. Jag är helt säker på att hon kommer göra mitt 2011 till ett toppenår! Puss på dig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus