Det första steget

Det första steget mot en karriär som ordentlig företagare är taget idag. En kontorstol är nämligen införskaffad. Nu är det bara att komma på något att jobba med när jag sitter i den där stolen...

- - - - -

Det har gått ganska bra för HV sista tiden. Serieledningen är för tillfället i vår ägo, dock med fler matcher spelade. Igår var det vargarna från Karlstad som fick känna på den småländska stoltheten och åka hem med svansen mellan benen. Kul också att Bremberg har vaknat till! När jag såg honom i HV:s bortamatch mot Brynäs i november såg han ut som en påse trött sand som gled omkring utan något egentligt mål. Men nu är det skillnad, målen sprutar in från hans klubba!

Kommentarer
Postat av: Heedq

Du glömde bort att nämna Davidssons femhundring också! Det blir kanske guld iår också... Vågar man hoppas på två år i rad?

2011-01-06 @ 02:12:40
Postat av: Ola

Ja just det ja, inte att glömma! Han är verkligen KUNG Davidsson! =)



Klart man måste våga hoppas, som jag resonerar är det ju dags i år enligt "mönstret" (04, 08, 10, 11, avståndet mellan vinståren halveras hela tiden) ;)

2011-01-06 @ 09:09:14
Postat av: Gunnar

Nästa steg borde vara värsta modellen Filofax...

2011-01-06 @ 13:54:24
Postat av: Ola

Det har du rätt i Gunnar! Jag är faktiskt på jakt efter en ganska stor variant på en fickkalender, men jag kanske skulle sikta på en filofax med en gång! ;)

2011-01-06 @ 23:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus