En lördagskväll i flyttider

Lördagskväll och flyttpackning så man blir svettig! Mindre är två veckor kvar nu så full fart på packningen är nödvändigt.

Det roliga med att packa saker är att när man börjar rota längst in i skåpen hittar man saker man inte trodde att man hade. Eller saker man visste att man hade, men inte hur mycket man tycker om de sakerna.

Jag rotade fram mina gamla fotoalbum vilket fick till följd att Liv började titta i dom. Sen visste jag var jag hade henne en lång stund... Hon hittade ett foto på mig från jag var nyfödd och började skratta hejdlöst. Hon sa att det var för att jag var så söt då. Frågan är om det verkligen var därför hon skrattade...

Det är härligt med foton från när man var barn! Jag har tur som har haft så fotovänlig familj som kartlagd mina första år. Dessa år kommer inte igen!

I'm back!

Jag känner för att skriva lite. Jag vet, det är lite ovanligt.

- - - - -

Jag mår bra. Faktiskt jättebra! Exakt en månad kvar idag, tänk att det snart är dags. Så härligt!

Innan dess är det mycket som händer. Vi ska flytta till Obbola och lägenheten här i Falun börjar fyllas med fyllda flyttkartonger. Faktiskt även med tomma. Efter en tur till Biltema vet man aldrig vad man har med sig hem... Jag börjar förstå varför min äldre bror alltid har haft en förkärlek till denna jätteaffär.

- - - - -

Jag kom in på det jag sökt till hösten! Det blir Civilkekonomprogrammet, med start på tredje året. Perfekt! Eftersom år tre på denna utbildningen innebär fria kurser sökte jag Idrottsjuridik och Idrottsmedicin, vilka jag kommit in på båda två. Ibland har man flyt. Det blir en spännande höst!

- - - - -

I helgen som kommer är det dags för Axevalla. Den årliga Stochampionatsresan tillsammans med pappa står på programmet och det känns bra. Det blir fjärde året i rad, det börjar bli tradition. En härlig sådan.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus