Hopp för mänskligheten

Vet ni vad!? Jag har hittat mina vantar. Eller rättare sagt, Liv har hittat mina vantar. Det är ett par stickade vantar som jag gjort själv och som jag tappade bort i september/oktober.

Och det otroliga är att de hittades utomhus, i ett träd! Troligtvis har jag tappat dom på marken och någon vänlig själ hängd upp dom i ett träd för att jag enklare skulle se dom. Men det tog alltså ändå över ett halvår innan de åter är i min ägo. Tack älskling för att du hittade dom!

Tänk ändå, det har gått en hel vinter och de hade inte en skråma! Vad mina vantar har fått varit med om utan att förfaras. Jag måste haft magiska fingrar när jag stickade dom...

Och vilken tur att ingen tagit dom, det finns trots allt hopp för mänskligheten!

Update!

Ett tag skrev jag ett inlägg nästan varje dag. Nu är jag glad om jag får iväg ett per vecka. Tyder nog på att jag har mycket att göra. Härligt!

- - - - -

Esterels tävlingskarriär kan vara över, nu när det känns som att den precis tagit fart på allvar! Det var ungefär samma tongångar tidigare i vintras men nu är det nog värre. Det pratas om en fraktur på ett ben och det lär innebära en operation som skulle bli tuff för Esterel och frågan är om det är vettigt att operera en häst och sedan låta henne springa omkring på tävlingsbanorna med spikar och skruvar i benet. Får se hur det slutar.

Hon kom för övrigt tvåa i sitt senaste lopp. Var jätteduktig!

- - - - -

Rommetravet förra fredagen var mycket trevligt!

- - - - -

HV har åkt ut ur slutspelet. Och det rejält. Vet inte vad som gick snett, men får se det positiva med den här säsongen och det är att HV trots allt var bäst över de 55 ordinarie omgångarna, om än knappt. Snart ny säsong, och då jäklar!!

- - - - -

På lördag blir det Skidspelen. Spännande! Tyvärr krockar tävlingarna med min älsklings jobb, så hon kan inte följa med. Det är tråkigt. Jag kommer dock inte åka dit själv, Christoffer och Emelie ska också dit.

- - - - -

Imorgon ska jag vara publikvärd på elitserien i innebandy, Falun - AIK. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag hoppas jag får se en skymt av innebandy i alla fall!

Varning för hybris!

Nu gäller det att passa sig. Jag var idag på HAC, Hästsportens Administrativa Center, och jobbade. Det är det stället där jag för en dryg månad sedan var och jobbade lite smått för att lära mig arbetsuppgifterna för scanning så att jag skulle kunna hoppa in under våren, ifall det skulle behövas.

Nu är ett sådant tillfälle här. Jag ska jobba en hel del framöver! Fast det är konstigt nog inte de arbetsuppgifterna jag introducerades på som jag ska ägna mig åt. Utan jag ska ägna mig åt kundfakturering. Just nu vet jag inte riktigt vad det kommer innebära, men det visar sig nog. Hur som helst, grejen är att jag har fått ett eget rum. Med ett eget skrivbord. Med en egen dator på. Och en sån där sköööööööööön, egen, skrivbordsstol. Som sagt, det gäller att inte tro att man är något!

Näe jag bara skojar, det kommer inte bli något problem. Det är kul att ha ett jobb och ett jobb som handlar om samma saker som min utbildning. Toppen!

- - - - -

Imorgon kommer pappa hit. Vi ska gå på Rommetravet och ha trevligt! Toppen!

Stängd Spår

Det där med Öppet Spår blev ju inget bra. Det blev ju inget alls! Lite magsjuka mindre än två dygn innan start satte stopp för De Nio Milen. Surt. Men det kommer fler lopp. Jag har siktet inställt på 4 mars 2012, då går det riktiga Vasaloppet nästa år. I'm in!

- - - - -

Esterel ska starta på måndag. Hennes lopp är över 2140 meter och med autostart vilket troligtvis kommer passa henne fint. Dessutom fick hon ett bra spår och förhoppningarna om en bra placering finns absolut. Hon gick bra efter galopp senast och är hon på rätt humör kan det till och med bli vinst!

- - - - -

En som nog är glad över att det inte blev några nio mil för mig är nog Per. Han har tjatat om att jag fuskar med mitt öppet spår. Jag skulle tro att det just nu jublas i London!

- - - - -

Min och Livs Rix-häst Uko Gwen verkar på G. Rixallsvenskan startade igår och vi hoppas på många spännande lopp under sommaren!

- - - - -

Efter min magsjuka i helgen är det nu Livs tur. Vi är lite osäkra om det är jag som har smittat henne eller om hon plockade upp något på jobbet igår men det är i vilket fall inget roligt. Men efter en orolig natt med många toabesök börjar det stabilisera sig. Krya på dig älskling!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus