Sommar i P1

Jag sitter och lyssnar Maja Ivarssons sommarprat. För mig som The Sounds-fan är det intressant. Och för mig som ordentlig pojk är det smått ofattbart vilket liv man kan leva, som är så långt ifrån ens eget.
 
Som tur är verkar hon ha tagit sig ur det. Det är bra det, hon ska syssla med musik!

FK Obbola - Umeå Vikings FF 0-0

Inte bra med 0-0 mot jumbon. Men så blev det. Vi hade spelövertaget men också hängande huvuden. Motståndarna hade en positiv anda i laget och visade prov på härliga kämpartakter. Och en bra målvakt. Då är inte 0-0 ett oväntat resultat.
 
Jag satt på bänken från start. Men fick för första gången i min karriär i gärdsgårdsserierna göra ett inhopp som målvakt! I 88:e matchminuten skrek vår målvakt lite för mycket. Och lite för olämpliga saker. I alla fall enligt domaren. Det röda kortet var ett faktum. Så ett par minuters speltid fick jag. Fick känna på bollen en gång, gjorde inget misstag. Skönt.
 
Men matchen blev som sagt ingen framgång för oss. Bara att ta nya tag! På torsdag möter vi Ersboda SK 2, det bli tufft och roligt!

Jag vill paddla kajak!

Efter en helg i Stockholm är jag riktigt sugen på att paddla kajak! Christoffer och jag tog en underbart avslappnande tur runt Vaxholm och nu är jag så sugen på att paddla mer att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!
 
Läste nyss att man för 600 kr får bli medlem och låna en kajak hur mycket man vill av Umeå Kanotklubb, det är ju fantastiskt! Nu vet jag inte om jag kommer göra slag i saken denna sommar då det börjar gå mot kallare tider men till nästa sommar vet jag en grej jag har på min önskelista!
 
Hoppas dock få till en liten tur i alla fall nu under sensommaren. Vill inte paddla själv av säkerthetsskäl så jag måste få med mig någon. Hmm.
 
- - - - -
 
I väntan på kajakpaddling börjar det bli dags för sommarens stora tävling. Tavelsjö halvmaraton. Drygt 21 kilometer, nästa helg. Jag hade helt klart kunnat vara mer tränad. Men samtidigt är mitt mål att ha en härlig dag och klara av det, och då tror jag att jag i min nuvarande form fixar det. Trots att jag precis smällt i mig en chokladboll. Men den hinner nog försvinna till nästa lördag!

50på50

Jag har aldrig varit någon hejare på armhävningar. Några orkar man ju, men inte så många. Det blir liksom tråkigt att trycka sig upp från golvet gång på gång på gång, och då är det svårt att motivera sig att ta i det där lilla extra.
 
Så för att kunna göra det, ta i lite extra alltså, har jag utmanat mig själv! Jag har valt att kalla utmaningen 50på50. På måndagen vecka 50, ska jag göra 50 armhävningar! Naturligtvis ska de vara i följd utan vila, annars är det ju ingen utmaning. Jag har även bestämt att de ska gå lugnt till, dvs. man stannar till en kort sekund i det nedre läget och håller statiskt. Det blir lite tuffare så, men ska det vara en utmaning så ska det ju också vara utmanande!
 
Som om inte detta vore nog, har jag en till övning som jag ska göra 50 stycken av på måndagen vecka 50. Det är den där övningen där man har händerna bakom ryggen på en stol (sittdelen), med benen rakt fram och hälarna i golvet och sänker ner rumpan mot golvet för att sedan pressa sig uppåt igen. Mycket träning för baksidan av överarmarna! Och som av en händelse är dessa muskler användbara vid skidåkning...
 
Planen för utmaningen är att öka med en extra repetition, två gånger per vecka. Jag började med att göra 10 stycken på måndagen vecka 30. Ikväll blir det således en ökning till 13 repetitioner. Om mina matamatikkunskaper hänger kvar sen mattelektionerna i skolan borde det bli 50 repetitioner på måndagen vecka 50, den nionde december.
 
50 på 50 alltså.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus