Framtiden

Enligt statistik för den här bloggen är det personer inne och läser här VARJE dag. Det har jag verkligen inte gjort mig förtjänt av!

Men jag funderar faktiskt på att skaka lite liv här på bloggen. Det skulle i så fall bli någon form av träningsdagbok när skidsäsongen har kommit till Falun.

Mitt mål är 70 mil innan Öppet Spår och med antagandet att det kommer finnas åkbar snö på backen från nyår och fram till loppet innebär mitt mål ca 10 mil skidåkning varje vecka och därmed ungefär 10 timmar/vecka i skidspåret. JAG LÄNGTAR!!

Närmsta dagarna kommer jag nog köpa mig en pulsklocka med GPS, då jädrar har jag statistik att dela med mig av! Det kan bli så att det kommer ske på bloggen. Så om ni inte är ett dugg intresserade av skidåkning kan ni skippa denna bloggen ett tag och börja leta er tillbaka någon gång i mars igen...

Men det är ju bara funderingar än så länge. Jag har ändrat mig förr.

- - - - -

Natten till idag övergick vi till vintertid och det är ju lite häftigt i sig, att få sova en timme längre är inte så dumt.

Men det riktigt häftiga angående tid & klockan inträffar om ett par veckor, närmare bestämt 11 november. Då är det ju 11/11 2011 och på förmiddagen där, exakt 11 timmar, 11 minuter och 11 sekunder efter midnatt gäller det att sitta redo vid klockan!!

Körsbärssoppa

Just nu sitter jag och äter körsbärssoppa gjord på körsbären vi fick av mormor i somras. Tack mormor! Det är hur gott som helst!!

Tjohopp!

Mitt förra inlägg skrevs 10/9. Detta skrivs 9/10. Ville bara säga det.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus