Läggdags

Det där 18 centimetrarna (centimeterna, centimeterarerna eller hur det nu stavas) har senaste två dagarna bantats en aning och det känns bra. Dock inte lika mycket som jag hade hoppats vid den här tidpunkten. Men men, det löser sig nog ändå till sist!

- - - - -

Ikväll har vi packat. Imorgon - cirka klockan 9 - går bilen mot sydligare breddgrader och en lugn och skön helg i de småländska skogarna står på programmet. Det ser jag fram emot!

- - - - -

Min skidträning inför Öppet Spår kommer bli kanonbra! Sedan cirka en vecka tillbaka har jag en personlig tränare, som visserligen bara stått på skidor några få gånger, men som däremot kan väldigt mycket om träningsupplägg och kost rörande uthållighetsidrotter. Mannen (vid namn Christoffer, min klasskamrat) ifråga satsar nämligen själv på triathlon, uthållighetssporternas uthållighetssport! Kan ju inte bli annat än bra. Teknikbiten känns som den kommer mer och mer, så när det är den 28 februari kommer jag nog i alla fall behärska den klassiska skidåkningstekniken någorlunda hyfsat.

- - - - -

Känner att det är dags för en ny, gammal bild. Alltså en bild som är gammal för mig men som i och med publiceringen på bloggen blir ny för er läsare. Det blir ibland lite knepigt när klockan inte har så lång tid kvar av dygnet att ticka.

Här är den!

Bilden är från när ett gäng Hampnäsare åkte till Vemdalen på sportlovet förra året. På vägen dit stannade vi till vid min praktikplats i Döviken (Zorbcenter) och testade skridskobanan. Det här är min variant av "sälen" efter målgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus