Spektakulära bilder

Igår åkte jag skidor på kvällen. Jag gav mig ut kl. 21 och åkte i lite drygt en timme. Det är något magiskt med att vara ute sent på kvällen och känna att man är själv. Jag såg endast en människa i spåret och hon var på väg tillbaka från sin runda.

Ännu mer magiskt blev det när belysningen på en bit av elljusspåret gav upp för kvällen och jag fick lita på andra ting än elektriciteten. Som tur är innebär skidåkning att man ska följa med i ett spår vilket förenklar alltihop gigantiskt mycket. Om man dessutom har den fullaste av månar någonsin som vakar över en behövs inget elljus. I alla fall inte där det är öppet och fri sikt. Det är värre i skogen bland alla skuggor som nog inte vill något hellre än att man ska ramla...

- - - - -

Esterel är på G. Start inom några veckor är tanken och det känns jättekul!

- - - - -

Imorgon (eller snarare idag eftersom klockan tickat över midnatt) ska jag ta med ett papper till skolan som skrevs och var aktuellt precis i början av hösterminen. Är det någon som brukar ha koll på sådana papper så är det jag, men dessvärre är det inte så denna gång. Jag är besviken på mig själv.

- - - - -

Idag fyller min storebror år, Grattis Staffan! :) Hur mycket han fyller tänker inte jag nämna, för det påminner mig om hur mycket jag ska fylla om ett halvår. Inte för att jag inte vill bli gammal, utan mer för att jag blir så förvånad över att min bror ska fylla 25 år. Oops...

- - - - -

Till sist ber jag er hålla utkik på den här bloggen närmsta dagarna. Det kommer nämligen komma upp spektakulära bilder på en man (eller kvinna, det är lite osäkert var man placerar denna filur) med ett väldigt vitt utseende och en brutalt orange näsa. Som jag sa, håll utkik. Det här vill du inte missa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus