Nytt år & Hipp Hipp!

Idag är en ny dag. Och ett nytt år. Gott nytt sådant till er alla!

- - - - -

För en liten stund sedan kom jag tillbaka från dagens skidtur. Det gick ganska bra att åka idag, på förmiddagen idag klistrade jag nämligen dit lite mer vallatejp för att få mer fäste och det gav resultat. Fortfarande bra glid men med mer välbehövligt fäste i uppförsbackarna. Härligt!

- - - - -

Förut idag var klockan 11.11, 1/1 -11. Som vanligt vid speciella tidpunkter som dessa missar jag att titta på klockan. Skönt att det finns saker som är sig likt trots att det är nytt år...

- - - - -

Gårdagskvällen var mycket trevlig! Vi hade besök av Christoffer och Emelie - min klasskompis och hans flickvän - och vi åt tre-rätters middag som min älskling jobbat ihop. Sedan spelade vi ett spel - När & Fjärran - och vi var så inne i spelet att vi höll på att missa tolvslaget! Men precis när Herr Malmsjö hade räknat ut det gamla året färdigt höjde vi våra champagneglas fyllda med Pommac och skålade för ett Gott Nytt År!

Om det var på håret att vi missade tolvslaget så var det fullständigt totalt bergsäkert att vi missade Grevinnan och betjänten. Denna klassiker på nyårsafton föll helt i glömska på Jungfruvägen 3A och nu dröjer det nästan ett helt år innan nästa chans ges för att motionera skrattmusklerna till den mest spritgalna betjänten jag har hört talas om.

- - - - -

Till sist bjuder jag på ett tv-tips inför kvällen. Klockan 21.00 på Svt 1 är det säsongstart för Hipp Hipp! Det ser jag fram emot!

Jag ser också fram emot att min älskling kommer hem från jobbet om bara en liten stund. Jag är helt säker på att hon kommer göra mitt 2011 till ett toppenår! Puss på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus