Ojdå!

Oj, det var inte mycket liv som skakades igång här! Men nu när jag ser att jag fått hela TRE kommentarer på förra inlägget måste jag ju ta mig lite i kragen.

- - - - -

Nån snö har det inte kommit ännu och därmed är skidåkningen obefintlig. Men jag börjar bli ordentligt förberedd inför stunden då den till slut ramlar ner från himlen. Jag har införskaffat nämnda pulsklocka med tillhörande GPS (det blev den här), lämnat in skidorna för lite grundvallning och kört skidgångsintervaller på Jungfruberget. En backe som i rask promenad tar 5 minuter att gå uppför, det blir bra träning av det!

- - - - -

Jag bommade 11:11:11 den 11/11. Såklart.

- - - - -

Det är mycket på jobbfronten just dessa veckor och kanske framöver. Har jobbat måndag och tisdag på Förlagssystem och packat böcker åt CDON. Imorgon och på fredag ska jag scanna fakturor på HAC. Nästa vecka ser ungefär likadan ut med inslag av tenta på tisdag. Det är inom penningpolitik det ska undersökas om jag lärt mig något.

Senare i vinter kan det bli tal om snöskottning för min del via Uniflex. Det skulle i så fall bli runt om i Falun och på tidiga mornar. Om det blir som de på Uniflex tänkt kan de komma att höra av sig klockan 5 på morgonen och vill ha arbetskraft. Så kan det va!

- - - - -

Nu ska jag återgå till pluggböckerna. Och heja på HV. De ligger för tillfället under mot Modo och en förlust i den matchen vore ingen rolig nyhet att berätta för Liv sen när hon kommer hem från jobbet..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus