Länkfest

Trots att det är tisdag känner jag att det är dags för fest! Och inte vilken fest som helst, utan länkfest! Det innebär att jag lägger upp länkar till sidor jag tycker det är värt att gå in på och ni klickar på dessa länkar och spanar in sidorna. Plättlätt!

Temat är bloggar:
Jag börjar med en blogg av Liv. Det här är en blogg för er som inte läser bloggar så ofta för här har nämligen inget hänt på 8 månader. Senast ett inlägg skrevs hade vi precis slutat på Hampnäs...

En annan blogg av Liv är den här. Det är emellertid också en annan Liv som skriver i den, nämligen Jönköpings stolthets egen Stefan Liv. Gillar man HV är denna blogg ett måste men jag tror att även de som inte är inbitna HV-fans kan få sig ett och ett annat skratt.

Den här bloggen drivs av gamla Hampnäsare (gamla i den bemärkelsen att de inte längre går på Hampnäs, inget annat) och här får man se fina bilder med bildtexter som man inte alltid förstår. Det är smarta människor det här.

En annan Ex-Hampnäsare som har en blogg är Nina. Hennes rosa och gröna kreation innehåller fina och proffsiga bilder samt tänkvärda ord om livet. Väl värd ett besök!

Till sist kommer denna sida. Det är ingen blogglänk men jag kan inte hålla mig och ska ni endast tid att gå in på en länk är det nog den här som gäller. Kolla längst upp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus