Update!

Ett tag skrev jag ett inlägg nästan varje dag. Nu är jag glad om jag får iväg ett per vecka. Tyder nog på att jag har mycket att göra. Härligt!

- - - - -

Esterels tävlingskarriär kan vara över, nu när det känns som att den precis tagit fart på allvar! Det var ungefär samma tongångar tidigare i vintras men nu är det nog värre. Det pratas om en fraktur på ett ben och det lär innebära en operation som skulle bli tuff för Esterel och frågan är om det är vettigt att operera en häst och sedan låta henne springa omkring på tävlingsbanorna med spikar och skruvar i benet. Får se hur det slutar.

Hon kom för övrigt tvåa i sitt senaste lopp. Var jätteduktig!

- - - - -

Rommetravet förra fredagen var mycket trevligt!

- - - - -

HV har åkt ut ur slutspelet. Och det rejält. Vet inte vad som gick snett, men får se det positiva med den här säsongen och det är att HV trots allt var bäst över de 55 ordinarie omgångarna, om än knappt. Snart ny säsong, och då jäklar!!

- - - - -

På lördag blir det Skidspelen. Spännande! Tyvärr krockar tävlingarna med min älsklings jobb, så hon kan inte följa med. Det är tråkigt. Jag kommer dock inte åka dit själv, Christoffer och Emelie ska också dit.

- - - - -

Imorgon ska jag vara publikvärd på elitserien i innebandy, Falun - AIK. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag hoppas jag får se en skymt av innebandy i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus