Stängd Spår

Det där med Öppet Spår blev ju inget bra. Det blev ju inget alls! Lite magsjuka mindre än två dygn innan start satte stopp för De Nio Milen. Surt. Men det kommer fler lopp. Jag har siktet inställt på 4 mars 2012, då går det riktiga Vasaloppet nästa år. I'm in!

- - - - -

Esterel ska starta på måndag. Hennes lopp är över 2140 meter och med autostart vilket troligtvis kommer passa henne fint. Dessutom fick hon ett bra spår och förhoppningarna om en bra placering finns absolut. Hon gick bra efter galopp senast och är hon på rätt humör kan det till och med bli vinst!

- - - - -

En som nog är glad över att det inte blev några nio mil för mig är nog Per. Han har tjatat om att jag fuskar med mitt öppet spår. Jag skulle tro att det just nu jublas i London!

- - - - -

Min och Livs Rix-häst Uko Gwen verkar på G. Rixallsvenskan startade igår och vi hoppas på många spännande lopp under sommaren!

- - - - -

Efter min magsjuka i helgen är det nu Livs tur. Vi är lite osäkra om det är jag som har smittat henne eller om hon plockade upp något på jobbet igår men det är i vilket fall inget roligt. Men efter en orolig natt med många toabesök börjar det stabilisera sig. Krya på dig älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus