Jag vill paddla kajak!

Efter en helg i Stockholm är jag riktigt sugen på att paddla kajak! Christoffer och jag tog en underbart avslappnande tur runt Vaxholm och nu är jag så sugen på att paddla mer att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!
 
Läste nyss att man för 600 kr får bli medlem och låna en kajak hur mycket man vill av Umeå Kanotklubb, det är ju fantastiskt! Nu vet jag inte om jag kommer göra slag i saken denna sommar då det börjar gå mot kallare tider men till nästa sommar vet jag en grej jag har på min önskelista!
 
Hoppas dock få till en liten tur i alla fall nu under sensommaren. Vill inte paddla själv av säkerthetsskäl så jag måste få med mig någon. Hmm.
 
- - - - -
 
I väntan på kajakpaddling börjar det bli dags för sommarens stora tävling. Tavelsjö halvmaraton. Drygt 21 kilometer, nästa helg. Jag hade helt klart kunnat vara mer tränad. Men samtidigt är mitt mål att ha en härlig dag och klara av det, och då tror jag att jag i min nuvarande form fixar det. Trots att jag precis smällt i mig en chokladboll. Men den hinner nog försvinna till nästa lördag!

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Lästips: Bloggen "Camillas tankar" och inlägget Kajak vid Arkösund (med flera i samma ämne).

Svar: Aha! Kul att läsa om andras paddelturer :)
Ola Wiodahl

2013-08-08 @ 09:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus