Umeå Dragons - Obbola FK 0-5

Vi hade seriematch i helgen. Det blev 5-0 till oss och det såg ganska komfortabelt ut. Ingen klar spelidé men ändå kvalitéer både här och där i lagdelarna och då blir det vinst mot ett motstånd likt Umeå Dragons. Vi hade mycket boll, men skapade inte så värst mycket målchanser. Men vi är effektiva när chanserna väl uppstår!
 
Vi var två målvakter uttagna till matchen, men bara en kan stå. Därför var jag avbytare hela matchen. Att vara två målvakter på uppvärmingen till en match har aldrig tidigare hänt för mig! Vilken lycka vi har i laget som har det så väl förspänt. Dessutom har målvakt nummer tre nu återkommit i träning efter sin skada och konkurrensen är stentuff. Det är sagt att den som är hetast för stunden ska få stå. Det är nog rätt. Det borde bli det bästa för laget. Att vi pushar varandra för att bli bättre och den bästa står på matcherna. Nackdelen är att backlinjen och resten av laget får tre olika målvaktsstilar att samarbeta med. Jag kan tänka mig att det ibland infinner sig lite osäkerhet, då man inte vet vad man kan förvänta sig av just den målvakten som står för stunden.
 
Men det ska nog gå bra det här. Vi borde kunna springa sönder motståndarna i varje match! Sju avbytare varje match mot lag som kanske bara har en eller två avbytare, det gör skillnad! Om vi lyckas undvika underskattning - vilket tyvärr verkar finnas en hel del av i vårt lag - och kämpar hårt oavsett motstånd kan denna säsongen sluta i dur. Men det är långt kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus