Obbola FK - Rödå/HÅS/VIF 2 3-0

Vi vann matchen! 3-0 innebar min första nolla i Obbolatröjan, känns riktigt bra! Nu när konkurrensen är stenhård gäller det att prestera när chansen ges om man vill vara med fler matcher. Nämnas bör att motståndarna i princip bara hade ett skott på mål på hela matchen och då ska man inte skriva upp sin egen insats som målvakt som höll nollan alltför mycket. Men det kändes som sagt bra. Jag kände att jag trots det fåtaliga antalet skott var med i matchen och försökte hjälpa backlinjen med att hamna rätt i positionerna.
 
Med endast ett skott mot vårt mål är det inte så svårt att lista ut att vi ägde spelet. Jag skulle gissa på 80-20 i bollinnehav till vår fördel. Men ändå dröjde 1-0 till långt in på andra halvlek, så det finns lite att jobba med. Bra ändå att vi fortsätter jobba och till sist trycker dit bolluslingen.
 
Till helgen är vi spellediga och det vankas lagfest. Vi ska grilla och titta på finalen i Champions League. Dessutom ska vi spela brännboll och det ska bli kul! Var ett tag sen. Var kanske så länge sedan att man få ta till stekspaden så man träffar bollen och undviker att inte skämma ut sig helt. Nu anses ju i och för sig användandet av stekspaden som ganska skämmigt det med av vissa. Så jag vet inte rikigt hur jag ska göra...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus