Ingen glass!

Man måste ju säga några ord om gårdagen. Något stort och anmärkningsvärt var på tapeten. Trots värmen och den strålande solen åt jag ingen glass. Ingen glass! Det är sant. Jag vet, det låter otroligt. En stark frukost bäddade för sen lunch. Sen var det ju snart dags för middag och som den väluppfostrade pojke jag är vet jag att man inte äter gottigheter som glass innan middagen. Efter middagen dök ostbågarna upp på bordet och efter att de försvunnit lika snabbt som de kom fram sa min mage till mig: "Nu räcker det, du har match imorgon!" Så var den dagen glass-förstörd. Måste lära mig att planera bättre, så jag inte hamnar i den här går-miste-om-att-äta-glass-situtionen fler gånger.
 
Sen var det visst semifinal i Hockey-VM igår. Det är bara att konstatera att Sverige är bra. Anförda av förstakedjan med Sedinarna och Loui Eriksson samt stabile Enroth i målet har hela laget lyft sig. De öviga kedjorna jobbar järnet i varje byte så att lirarna i nämnda kedjeformation kan briljera. Världsklass. Final idag mot Schweiz. Jag tror Sverige tar det med 2-1.
 
Och sen schlager från Malmö. Ganska trist tillställning, inte många bidrag som stack ut. Ingen Lordi. Inga hyperenergiska tvillingar från Irland. Inga gummor från Ryssland. Visserligen en operasångare, men det har vi ju redan sett. Får hoppas på mer fart nästa år i Danmark. Kul för övrigt att det var just Danmark som vann eftersom det även var de som vann senaste gången det tävlades i Sverige, 2000. Mellanakterna tycker jag var ganska roliga, men kanske mest för oss svenskar. Kvällens mest lysande stjärna var utan tvekan Petra Mede. Vilket proffs!
 
Idag är match i Division 6 södra herrar grupp 1, Västerbottens FF. Vi möter Rödå/HÅS/VIF 2. Gräsplanen är grön och fin, men det verkar ändå som att det blir på gruset idag. Lite surt, men det är som det är. Till skillnad från förra matchen är det redan nu klart vem som ska stå från start. Det blir jag. Trots lite förkylning nu i veckan hoppas jag kunna göra en bra insats. Jag siktar på att hålla nollen i första halvlek. Så får vi se sen. Solen skiner i alla fall och det kommer bli en toppendag!
 
 
 
 
Ps. Måhända att det inte blev någon glass innan middagen. Men medan vi väntade på grillen att den skulle bli grillbar ställde Liv fram en skål med Gott & Blandat. Så vad skulle jag göra? Den kunde ju inte bara stå där orörd...

Kommentarer
Postat av: Nina

Själv har jag bara lyckats få i mig två glassar... - under det här året! :p får skärpa mig känner jag.

Svar: Ja det är alldeles för dåligt! ;)
Ola Wiodahl

2013-05-20 @ 07:18:59
URL: http://hallongaffel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus