Det är glada tider!

Jag tycker att man ska vara positiv. Så mycket det går! Försöka att tänka i positiva banor hela tiden och se saker och ting från den ljusa sidan. Det kan vara nödvändigt när man har en dålig dag. Att då ta på dom positiva glasögonen.
 
Idag är absolut ingen sån dag. För idag är en mycket bra dag och naturligt positiv så det sjunger om det! Jag har nämligen fått positiva jobbesked x 2! Det ena handlar om att jag ska få jobba heltid 8 av sommarlovets 12 veckor. Dessutom med en bra lön och lite extra i ob-tillägg. Kommer sortera paket på DHLs terminal här i Umeå mellan 03.30 och 12.00 på vardagarna. Så skicka era paket med Schenker eller Posten så att jag får en lugn sommar ;)
 
Det andra jobbeskedet rör ett jobb som börjar i augusti. Jag måste medge att jag har flyt som fått dessa båda jobb utan att de kolliderar. Jobbet till hösten är ett extrajobb som ekonomiassistent. Helt perfekt! Jag var där på förmiddagen och på eftermiddagen fick jag beskedet, trots att hon som intervjuade sa att hon skulle behöva en vecka på sig att fundera. Jag måste har gjort någon form av bra intryck. Företaget heter Esam och arbetar som konsulter inom hållbar utveckling. Väldigt intressant företag med härlig fokus på framtiden!
 
En kvällsfundering, kan det vara så att positiva jobbesked smittar? Läste häromdagen att Nina fått ett jobb och så nu mina härliga besked. Det måste ju bara hänga ihop på något sätt! Jag tror det. Om inte annat kan det kanske vara så att få-jobb-glädjen som Nina förmedlade inspirerade mig att prestera bra vid min intervju!? Jag tror det.

Kommentarer
Postat av: Nina

Det kan nog absolut smitta av sig, glädjen över jobb-besked! :) (Glädje överlag har en tendens att smitta tycker jag?) men vad kul ola, grattis!

Svar: Mer glädje åt alla! Grattis till dig också, för ditt jobb! :)
Ola Wiodahl

2013-05-24 @ 07:40:30
URL: http://hallongaffel.blogg.se
Postat av: Gunnar

Grattis till båda jobben! Att arbeta som ekonomiassistent kan vara ett perfekt avstamp för de STORA framtida uppgifterna. Det är bra att ha provat och fått förståelse för de enklare jobben, även om man siktar på mer övergripande uppgifter senare.

Svar: Tack! Ja jag tror det också. Känns helrätt, både med arbetets omfattning, arbetsuppgifterna och företaget som helhet :)
Ola Wiodahl

2013-05-24 @ 13:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus