ÄlskarSnöMenSolGårOcksåBra

Att läsa två kurser på helfart samtidigt är ett hantverk. Framförallt när det är grupparbete i fokus på båda. Att pyssla ihop tiden mellan föreläsningar, seminarie och föreberedelser med gruppen kan vara knepigt när man är med i en grupp. När man är med i två parallellt kan det till och med vara omständigt. Men det ska nog ordna sig. Det måste det.
 
Helgen i Falun var fantastisk! Mycket roligt att få vara med i en så stor grej. Kul att efteråt höra att deltagarna var nöjda! Naturligtvis finns det saker som kunde gjorts bättre, men i det stora hela var det ett bra genomfört evenemang om jag får säga det själv. Resultathanteringen gick bra. Jag såg totalt 10 minuter sport denna helgen, men jag är nog ändå den som har bäst koll på hur det gick!
 
Igår var sista anmälningsdag för lag till Blodomloppet här i Umeå. I sista stund lyckades vi få ihop till ett fullt lag. Det såg länge mörkt ut, med bara fyra av fem platser fyllda. Jag har bestämt för mig att jag läst att tre till fem per lag är okej, men nu stod det att man var tvungen att vara fem. Lite panik där. Ville verkligen ha ett lag. Så jag hörde mig för både här och där, och fick till slut tag på en femte löpare. Så nu är vi fem, och alla är längdåkare. Därför blev lagnamnet ÄlskarSnöMenSolGårOcksåBra.
 
Omtentan förra lördagen gick jättebra! Jag lyckades skrapa ihop en massa poäng och med minsta möjliga marginal fixa ett VG. Väldigt otippat och förmodligen lite oförtjänt. Någonstans känns det fel att man kan få VG på en omtenta. Men men, så kan det va och i detta fallet är det till min fördel så jag ska väl inte klaga.

Kommentarer
Postat av: nina

härligt med din ständiga optimism ola! :)

Svar: Man ska vara positiv! :)
Ola Wiodahl

2013-05-12 @ 11:57:58
URL: http://hallongaffel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus