Tentan gick sådär

Sitter återigen på IKSU och fördriver tiden. Även denna gång är det fint väder ute. Mindre fint är att jag denna gång inte har skidorna i bilen så att jag kan sticka iväg på en härlig tur. Eller jo. Jag har skidorna i bilen. Problemet är att jag inte har bilen. Här. Så det blir ingen skidåkning idag.
 
Men kanske i helgen! Det är nämligen därför skidorna ligger i bilen. Som inte är här. Utan står på parkeringen vid ICA Maxi, där Liv jobbar idag, som så många andra dagar. Tanken är att vi, direkt efter hon har slutat, ska åka till Röån för att spendera påskhelgen ute i skogen.
 
- - - - -
 
Tidigare idag skrev jag den där tentan jag pluggade till igår. Känns inte riktigt bra såhär i efterhand. Är besviken på mig själv. Jag vet ju att jag måste plugga ordentligt för att kunna gå nöjd från tentan, varför gör jag inte det då?? Att jag aldrig lär mig. Det finns dock ett litet hopp att det kan ha gått bra! Precis på slutet av de fyra timmarna lyckades jag få ett simpelt test att stämma, så siffrorna jag räknat ut kanske stämmer trots allt. Lite i alla fall.
 
- - - - -
 
En skidåkningsbild (eller ja, jag har i alla fall skidor på mig) från året på Hampnäs.
Visst ser det härligt ut!

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hoppsan! Har inte tittat efter din blogg på en tid men råkade göra det idag. Välkommen åter!

Ja det där med att plugga kommer jag ihåg. Det är ju så mycket annat som pockar på uppmärksamhet när man egentligen skulle läsa: städa, vattna blommorna, tvätta bilen, ringa kompisen osv. Men du fixar säkert det där. Lycka till!

Roligt att träffa dig och Liv hos mamma Karin.

Hälsningar från Linghem

Svar: Haha tack ska du ha! Till sist blev det en nystart, efter alla påtryckningar ;)
Detsamma, var ett tag sen!
Ola Wiodahl

2013-03-31 @ 12:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus