Seedning till Vasaloppet 2014

Idag hittade jag seedningstabellen till Vasaloppet 2014. Det är med en viss frustration jag läser att jag bommade led 6 med ynka 3 minuter. Kunde ingen ha stått och ropat det till mig i Eldris? Så jag kunde plocka in dessa ynka minuter sista nio kilometerna? Det borde ha gått!
 
Men det spelar kanske inte så stor roll egentligen. Med tanke på det mål jag kommer sätta upp inför loppet nästa år (dock inte bestämt det exakta målet ännu) borde jag ha kapaciteten att seeda mig upp till led 6, eller kanske till och med ytterligare ett snäpp om jag tränar på bra. Då spelar det inte så stor roll att jag nu har hamnat i led 7 istället för led 6.
 
Lite kuriosa är att min tid från Öppet Spår Måndag ifjol skulle bara räcka till led 8 i kommande års Vasalopp om jag hade åkt den tiden i Öppet Spår Måndag detta år. För mig räckte den tiden till led 6 i årets lopp. Där ser man att arrangören tar stor hänsyn till de yttre förutsättningarna såsom föret de aktuella tävlingsdagarna när de bestämmer seedningen! Det känns tryggt att veta att de tar det på allvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus