Kom igen nu HV!

Kanske håller på att bli lite förkyld. Har känt mig lite seg sista dagarna. Åkte ändå på IKSU Längds träning ikväll. Jag har missat den de senaste två veckorna och kände att det vore kul att träffa det härliga gänget igen och prata lite skidåkning, vädra lite tankar om Vasaloppet med andra som också åkte det.
 
Det var en kall kväll med isande vindar. Inte så värst starka, men väldigt kalla. Därför tog ledarna beslutet att flytta träningen från ängarna upp i skogen, dagens vettigaste beslut.
 
Trots den eventuella förkylningen känns det bra nu. Än så länge har inte läget förvärrats.
 
Dock finns det andra saker som inte är bra. Jag tänker då på kvällens hockeyresultat. Sen kvittering av LHC (51 sekunder kvar av machen) och sedan ett tidigt avgörande i sudden. Det är tungt nu. HV verkar ha klara problem med defensiven. Dessutom läste jag nyss att i de numerära överlägena HV har haft har LHC gjort fler mål än HV, 3 mot 1. HV har alltså släppt in 3 mål med en man mer på isen, och bara gjort ett! Det förstår man ju att det inte blir så mycket vinster då. Ny match på torsdag, en HV-vinst är absolut nödvändigt för att säsongen inte ska ta slut. Kom igen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus