Klockan 8.00 smäller det

Imorgon gäller det. Första steget mot nästa stora träningsmål. Att anmäla sig till Vasaloppet 2014.
 
Redan på startgärdet inför årets lopp bestämde jag mig för att anmäla mig till nästa år också. Alla förväntansfulla människor. Den tryckta stämningen. Det var ganska tyst och lugnt faktiskt, trots ett flertal tusen människor på samma ställe. Det kändes som att alla var så laddade att de inte kunde prata.
 
En stilla morgon som sakta gryr. Folk i toaköer så långa att man inte kan göra annat än le så smått för sig själv när man går förbi. Det är fascinerande. Kanske inte var precis så de i kön kände, men som observatör var det en smått roande syn. Emellertid går det inte att komma ifrån att det är lite synd om de som står där. Stå i kö strax innan start och med största säkerhet inte hinna fram till dörren innan starten går. Tur man är kille.
 
Jag gick omkring där på morgonen och tänkte för mig själv: "jag har ett val". Antingen oroar mig för att inte ha sovit tillräckligt, inte ätit tillräckligt, inte hinna in i startfållan i tid eller tänka på att det är nittio långa kilometer som ska avverkas. Det blir inget roligt om man tänker så. Så är det bara. Istället tänkte jag: "Det är nu det är dags! Jag har tränat åtskilliga träningspass under hösten och vintern, med just denna dag i åtanke. Många timmar på gymmet och i skidspåret, för att känna mig beredd första söndagen i mars. Det är just denna dag belöningen kommer!" Inte fasen ska man då gå omkring och oroa sig! Näe, fram med leendet och tänk positivt! Det är nittio korta kilometer som ska avverkas!
 
Imorgon klockan 8.00 släpps platserna. Jag bara ska ha en!!

Kommentarer
Postat av: Nina

Nittio korta kilometer ja ;) bra jobbat!

Svar: Ja precis! ;)
Ola Wiodahl

2013-03-17 @ 09:07:21
URL: http://hallongaffel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus