Obbola FK - FC Mary's Home 5-1

Bra jobbat idag av oss! Mycket bättre snack och vilja än igår. Hade vi spelat såhär då hade det blivit ett helt annat resultat än 0-5 i baken, det tror jag det!

Min egen match var okej. Släppte in målet sista tio minuterna och det är alltid surt att nollan spräcks så sent, när det var så nära. Kunde och borde ha agerat bättre i den situationen. En frispark som letade sig in mot mål och i luftrummet är jag svag och det måste jag träna på. Är alldeles för feg och osäker där. Nu kom jag in i situationen för sent och/eller för mesigt och då blev det mål.

Det jag annars tar med mig från matchen är ett bra samspel med backarna och ett ömmande finger. Fick en spark på handen i en duell i slutet av första halvlek. Tror jag stukade långfingret, den yttre delen. Dunkar i fingret just nu. Men det blir nog bra så småningom så detta kan jag leva med. Jag tog ju bollen.

Nedan finns bild på skylten jag nämnde i förra inlägget. En mycket suddig bild, men jag tror budskapet går fram.