Obbola FK - Björklövens IF 0-5

Målgesterna uteblev. För alla. De fem mål som gjordes firades lugnt och behärskat. Kanske berodde på att alla fem mål gjordes av hockeyspelare som för dagen spelade fotboll, de kanske helt enkelt inte vet hur man gör målgester på en fotbollsplan. Att jag inte gjorde något mål berodde på att jag, trots allt, var målvakt. Det svänger i sportens värld!
 
5-0 blev det alltså till Björklövens IF. De var klart bättre och vann välförtjänt. Även denna dag saknades lite laganda och kämparglöd i vårt lag. Kanske berodde det på att det var ett gäng hockeystjärnor (nåja) vi mötte som vi inte ville skada. Vore surt om de missar spel i allsvenskan på grund av en vänskapsmatch i fotboll. Dessutom blev vi innan matchen tillsagda att glidtacklingar var förbjudet, just på grund av skaderisken. Allt blev därmed försiktigt och vi uppträdde som att vi var rädda för dom. Eller så lät vi helt enkelt dom vinna matchen, för att ge dom en bra start på säsongen ;)
 
Vår "lagpappa" Gunnar är en härlig man. Det var han som fixade matchen mot Löven och han har en härlig entusiasm! Igår när jag kom till matchen satte jag mig på den platsen i omklädningsrummet där jag brukar sitta. Inga konstigheter. När jag sedan hängde upp min tröja på kroken såg jag att någon hade satt upp en urklippt pappersbit från en ölkartong med texten "Fagerhult". Insåg direkt att det kan bara vara en person som gjort det. Gunnar. Och mycket riktigt, det var han. Saken är den att han vet var Fagerhult ligger, då han passerat där ett flertal gånger. Helt otroligt. Det är ju 100 mil härifrån! Världen är liten.
 
En annan sak angående Fagerhult och Gunnar är att han varit inne på mitt gamla lag Fagerhult AIKs hemsida och lämnat ett spår i gästboken. Haha, han är för härlig!
 
Idag är en ny match. Den sista seriematchen på vårsäsongen. Bara vinst som räknas! Jag ska stå och siktar på att hålla nollan första halvlek och sen tar jag det därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus