Marknadsrapport!

Bara det faktum att jag redan nu åter sitter vid tangenterna i lägenheten säger det mesta om marknaden. Den var inte stor. På 5 minuter hann man passera alla knallar. Detta kan inte vara Obbolas stora dag.
 
Och inget marknadsgodis hade de heller. Det fanns remmar och något som verkade vara finsk lakrits. Inte mycket att hurra för.
 
Enda intressanta med min stund på marknaden var att jag träffade lagkaptenen i fotbollslaget. Han talade om att de planerade att placera mig som utespelare i dagens match! Det hade jag inte väntat mig. Jag minns att jag spelade ute för Björkshult i C-serien (den lägsta av B-lagsserier) för några år sedan, men annars är det i målet jag har stått. Blir spännande! Jag har inga som helst förväntningar på mig själv så allt jag lyckas med kommer bli en bonus. Jag hoppas att jag placeras där eventuella felpassningar inte gör så stor skada. På bänken till exempel. Fast det vore ju roligt att få röra bollen. Tänk om jag skulle göra mål! Då måste man göra målgest. Kanske Brolins snurr? Eller någon av dessa?

Kommentarer
Postat av: Nina

Hejja dig ola, klart du gör mål, ;)

Svar: Tack Nina! Det blev inget mål för mig. Inget för någon i laget faktiskt. Och att jag inte gjorde mål beror på att jag inte var utespelare, blev målvakt i alla fall :P
Ola Wiodahl

2013-06-15 @ 14:33:02
URL: http://lifeisabeauty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus