Sommar!

Träningspasset igår var dunderhärligt! Visserligen hade en ganska stor del av dagen gått när jag var hemma från träningen och hade duschat och ätit frukost/lunch, men känslan av att ha uträttat ett bra träningspass i fint väder slår även det.

Fantastiskt vilken sommar vi har nu. Passa på och njut säger jag! Igår åt vi glass tre gånger, så njuter man bäst av varma sommardagar om man frågar mig.

Även denna dag är solig och fin och idag står fotbollsmatch på schemat. Obbola FK - Hörnsjö IF. Klockan 15.00 är det avspark på Brovallen så det börjar bli dags att bege sig. Innan sommaruppehållet vann vi mot Hörnsjö med 5-1 och dessa siffror blev det till vår favör även i torsdags då vi träningsspelade mot ett lag som huserar i division 5. Chansen till vinst idag borde vara god. Men alla matcher ska spelas, och då kan allt hända!

Matchen i torsdags var för övrigt en annorlunda match. Vi var ont om folk så jag fick lägga målvaktströjan åt sidan och placera handskarna på hyllan för en kväll. Jag tog på mig tröja nummer 18 och blev inledningsvis placerad på bänken. Men efter cirka 20 minuter fick jag göra entré på plan och ta position till höger i backlinjen. Gick skapligt, vi släppte i alla fall inte in något under första halvlek. I andra halvlek började jag återigen på bänken och fick återigen hoppa in efter ett tag. Denna gång var det som forward jag skulle bidra till lagets prestation. När jag kom in ledde vi med ett par bollar och det dröjde inte länge innan jag fick min chans framför mål. Jag hade fritt läge i straffområdet men målvakten räddade mitt skott. Attans. Dock blev det mål på returen så jag kan ju alltid hävda att det var meningen att målvakten skulle rädda så att min lagkamrat skulle få göra mål.

PS. Ikväll tänker jag satsa på att publicera lite bilder från den Wiodahlska sommaren. Håll utkik!