Minigolf, när det är som bäst & sämst

I helgen hade vi besök av Christoffer och Emilie. Mycket trevligt! Någon paddeltur blev det inte men vandring, Buzz-spelande, yatzy, grillad oxfilé och ett par rundor minigolf hann vi med och det var fullt tillräckligt!
 
Jag väljer att nu fokusera på minigolfen. Aldrig har jag gått en runda på så få slag och aldrig har jag gått en runda på så många slag! I fredags spelade vi i Holmsund på nya, ganska små, banor av det enklare slaget. Dessa faktorer i kombination med en hel del tur (som att jag spikade på en bana alla andra fick sjuor på) gjorde att jag landade på 41 slag. 41 slag! Jag har aldrig varit under 50 tidigare, så det var ett präktigt rekord!
 
Lika bra som jag spelade på fredagen, lika dåligt spelade jag igår. 95 slag på 18 hål. 95 slag! Fruktansvärt dåligt. Av någon anledning, som är fullständigt knasig, bestämde vi oss för att på alla banor spela med det svåraste valen "aktiverade". Gick det att göra passagerna vid hindren smalare, gjorde vi dom smalare. Både Christoffer och jag fick sjuor på sex banor i rad! Skamligt. Jag räddade dagen något genom att sätta hole-in-one på sista hålet, men det är ju också det lättaste hålet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus