Vilken morgon!

Blev väckt av Liv imorse. Hon skulle till jobbet och gick upp lite tidigare än mig. När jag vaknat drog hon undan gardinen och till min glädje såg man ingenting. Bara vitt överallt. Det snöade! Och gör fortfarande. Och har snöat under natten. Så nu finns det gott om snö för att göra nya fina skidspår. Underbart!
 
Sitter jag och äter frukost framför Lejonkungen. Jag tror att den är den film jag har sett flest antal gånger. I konkurrens med framförallt Dirty Dancing. Kanske också Titanic. Eller Braveheart. Härlig och mysig film är det i alla fall!
 
Det blev alla rätt på Melodikrysset igår! Med lite fusk (eller tips från utomstående part som man också kan säga) visserligen, men det vet ju inte Eldeman & co när de rättar.
 
Dagplanen är lite pluggande - ska gå och hämta nyköpta böcker på ICA efter filmen - följt av kanske lite fotboll på teven och senare lite fotboll i verkligheten. Har börjat spela med FK Obbola, ett nystartat lag här i Obbola som ska spela i division 6 denna sommaren. Verkar vara ett härligt gäng. Folk som har spelat i högre serier blandat med folk som inte har spelat alls. Kan nog bli kul. Framförallt är det väldigt nära till träningar och matcher. Det är skönt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus