Sportig dag!

Vilken sportig dag jag har idag! Framför teven alltså. Alla former av träning och motion är som bortblåst.

Det började med att jag lyssnade på slutet av damernas SM-final i innebandy på vägen hem från Umeå. Därefter har jag suttit klistrad i soffan och sett Falun ta hem herrarnas innebandy-guld. Parallellt med det har jag slängt blickar på datorn där Liverpool - Reading från Premier League har rullat under eftermiddagen, med en fruktansvärt bra målvakt i Readings mål som gjorde att matchen (tyvärr) slutade 0-0. Nu är det SM-final ett i hockeyslutspelet som fått mitt intresse. Drygt 10 minuter kvar och fortfarande 0-0 på resultattavlan. Spännande! Vid utvalda tillfällen, såsom reklam- och periodpauser, har jag dessutom hunnit med att se alla dagens V75-lopp.