Snooker-VM

Nu är det klart vad min uppgift blir under Studentiaden i Falun till helgen. Jag ska vara resultatansvarig! Ska ta och fundera rejält hur jag vill att resultathanteringen ska gå till, det är ju trots allt mitt ansvar att det ska bli bra! Detta är kanske något jag borde ha gjort innan jag tackade ja till uppdraget. Eller i alla fall tidigare än i början på sista veckan. Men jag tror ändå det kommer bli bra. Och roligt! Fredag morgon kl 5.12 går tåget från Umeå.
 
I lördags hade jag omtenta. Det var den där koncernredovisningen som jag gick en omgång till med, eftersom jag vek ner mig för lätt förra gången. Men i lördags - och vid pluggandet dagarna innan - vek jag minsann inte ner mig! Det kändes bra under hela tentatiden och jag gick till och med en halvtimme innan sista inlämningstid. Jag tror på godkänt. Sen ska det i ärlighetens namn sägas att jag upplevde det som en klart enklare tenta denna gången. Mer räkning och mindre teorifrågor.
 
Jag sitter nu och kollar på Snooker-VM. Fantastiskt skickliga spelare! Deras förmåga att vara oerhört koncentrerade och fokuserade i timmar och kunna lägga upp strategier för flera stötar framåt - och sedan genomföra det precis som de tänkt! Det är skickligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus