Morgonborstning

Jag ska nog inte sätta min fot utanför lägenheten idag! Överhuvudtaget. I protest mot att det är sånt tråkigt väder. Mulet, regn, blåst och en massa ful svart snö.
 
Istället ska jag plugga! Och borsta tänderna. Så den här dagen kan starta ordentligt. Det är svårt att få en dag att bli produktiv om man inte har borstat tänderna. Den såsiga och trötta smaken i munnen efter frukosten med tillhörande kaffe får en att vilja gå på halvfart hela dagen. Och så kan man ju inte ha det. Då blir det inget gjort.
 
Nu har jag sett tre Star Wars-filmer, tre kvällar i rad. I slutet av varje film har jag suttit och slumrat till. Är de så tråkiga? Ja, det måste nog vara så.
 
Eller så har de gått för sent på kvällen.
 
Eller helt enkelt innehåller lite för många skumma karaktärer. Som Chewbacca. Eller R2-D2, C-3PO och Jabba the Hutt. Ja ni hör ju...

Kommentarer
Postat av: Nina

Haha, det här inlägget kände jag igen mig i. Har också tankar på att låta bli att gå ut i protest mot vädret...fast det är ju lite kul egentligen, när vi haft fint väder i säkert två veckor - man blir lätt bortskämd! ;) och jag har också haft tankar på att nån gång ta mig ann star wars filmerna, karaktärerna låter ju som dem gör.. O jag skulle säkert somna jag med, men det står ändå kvar på listan över saker som nån gång ska göras av nån anledning. Men jag känner mig inte ha nån brådska! Du har även rätt om tandborstningen. Ha en fortsatt bra måndag! :).

Svar: Haha ja det har du rätt i! Man svänger snabbt när man vill! Ja den där listan är intressant, de flesta sakerna är ju sådant som andra tycker man ska göra, men som man själv har prioriterat bort.. Detsamma! :)
Ola Wiodahl

2013-04-15 @ 12:10:11
URL: http://hallongaffel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus