Godis är gott!

Påsk och godis hör ju som alla vet ihop en hel del. Det var ju påskharen som spikades fast på ett kors för länge sedan och därför äter vi en massa ägg fyllda med godis. Eller?
 
I vilket fall, innan vi åkte till Röån i torsdag handlade Liv en massa godis. Hon köpte 2,6 kilo som vi fem personer skulle dela på. Det är ju ganska mycket godis, och lägg därtill att Liv och jag gett varandra varsitt påskägg i samma veva och man förstår att godismagen var så gott som full när påsken närmade sig sitt slut igår. MEN, igår på jobbet fick min älskade fru för sig att "näe, men det är ju så billigt med godis fortfarande så jag köper lite till". Och det hade väl varit i sin ordning, om det var just lite som hon köpt. Hon kom hem med 1 600 gram godis!! Hur ska mage och tänder må nu?
 
Nu ska jag i och för sig inte klaga för mycket. Jag är ju inte den som säger nej till godis om det bjuds, godis är ju gott! Så det får helt enkelt bli några extra skidpass den närmsta tiden! Och kanske framförallt, godisförbud till efter sommaren! Eller i alla fall till nästa helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus