Årets första löppass

Årets första löppass klarades av idag. Det blev en knapp halvtimme och det känns väldigt fjuttigt när jag i vinter haft skidpass på både 3 och 4 timmar. Nåja, är det i början av löpsäsongen så är det. Och dessutom är jag ingen löpare. Mycket mer skidåkare, om jag får säga det själv.

Det kändes i alla fall som att det var välbehövligt. De träningspass som man kan kalla träningspass har varit lätträknade sedan Vasaloppet, så en seriös löptur var på sin plats. Lite stelt och tungt emellanåt, plus lite känningar på framsidan av mitt vänstra underben. Man brukar prata om benhinnorna tror jag. Känns som en klassisk åkomma när man drar igång löpsäsongen! Lite armhävningar och situps efter löpturen blev det också, för att ytterligare se till att inte kroppen somnar till i väntan på den riktiga våren och sommarens tävlingar.
 
- - - -
 
 
Nu ska jag leta reda på ett härligt middagsrecept! Liv kommer hem om ett par timmar efter en lång arbetsdag och allt jag vet nu är att det ska serveras kyckling. Frågan är bara på vilket sätt. Och om det blir gott.
 
 
 
 
 
Ps. Det var en mycket trevlig avslutning med IKSU Längd igår! Vi grillade korv och lekte lekar vid brasan tills vi alla luktade riktigt mycket rök. Precis som det ska va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus