Utbildning!

Återigen en vårdag. Ja jag klagar inte, jag har ju åkt mitt skidlopp. Hade jag varit Vasaloppsarrangör eller framförallt, arrangör av Svenska Skidspelen, hade jag nog klagat en hel del. Två veckor kvar till Världscupen i längdskidor ska avgöras här i Falun och för tillfället håller den sista snön på att smälta bort. Låt oss hoppas att de har ett rejält lager med konstsnö någonstans!

- - - - -

I helgen ska jag åka till Uppsala. På programmet står en natt på hotell och två dagar med styrelseutbildning tillsammans med Sveriges Akademiska IdrottsFörbund, SAIF. Naturligtvis kommer jag inte ensam ha utbildning med ett helt förbund utan vi är studenter från flera olika Studentidrottsföreningar runt om i landet som ska åka dit. Jag tror det blir en trevlig helg och hoppas jag åker tillbaka till Falun på söndag med många nya och värdefulla kunskaper!

Det tråkiga är att vi kommer missa Vasaloppet. Men samtidigt är alla vi som är där idrottsmänniskor på ett eller annat sätt så man kan ju hoppas att någon form av gemensam vilja att se loppet kommer infinna sig, vilket kanske förlänger en rast eller förkortar en föreläsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus