Upp och ner!

Idag var en häftig dag! Det är konstigt hur kroppens tillstånd kan svänga så mycket på bara en dag. I morse när jag vaknade hade jag ont i halsen men kunde ändå vara som vanligt, dock med en halsduk kring halsen och honungsvatten istället för kaffe efter morgonens tallrik med havregrynsgröt.

Men allteftersom dagen gick började jag må sämre och sämre, tack vare en begynnande huvudvärk. Det var inte alls bra då jag skulle ägna dagen åt skolarbete. Men jag kämpade på det jag kunde! Dessvärre fick jag kapitulera strax efter lunchtid då huvudvärken fick mig att gå till sängs. Väl där började känslor av illamående stiga inom mig och jag noterade att små små justeringar angående sovställningen påverkade detta illamående förbluffande mycket. Det var en kamp, jag mot illamåendet!

Och ännu en gång fick jag kapitulera. Rejält. Det positiva är att jag faktiskt hann till badrummet. Annars var det mest negativt med den upplevelsen.

Fast det fanns faktiskt ytterligare en positiv grej, jag började må bättre. Med hjälp av ett par alvedon och tacksamt ompysslande av min underbara älskling kombinerat med ett par timmars sömn kom jag på fötter igen!

Så från helt okej till helt utslagen tillbaka till helt okej på en och samma dag. Fascinerande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus