Nya mål i sikte!

Jag verkar ha blivit av med den värsta sjukan. Visserligen är andetagen ibland lite besvärande och näsan rinner lite som den vill, men jag är ju på benen och fullt kapabel till det mesta. Så jag får vara nöjd!

Till exempel har jag idag gått en promenad med Liv och Emilie och det var inga problem. Dock lite isigt i skogen men det är ju inte min förkylnings fel.

- - - - -

Igår satt vi och planerade sommarens höjdpunkt lite grann. Jag tycker läget är under kontroll, det är ju drygt 5 månader kvar och de viktigaste sakerna är ju bokade. För tillfället är det hur inbjudningskorten ska se ut som är på tapeten.

- - - - -

Satt förut och skulle lägga ett platsspel i ett lopp till dagens tävlingar på Bollnästravet. Men dessvärre krånglade internet och jag kunde inte lägga spelet. Jag kollade nu hur det gick i loppet. Skulle jag inte ha gjort. Hästen jag skulle satsat en tia plats på kom tvåa. Tills oddset 14,10 gånger pengarna. Inte kul när sånt där händer.

- - - - -

En sak som jag klurat på i några år och som känts nästintill omöjligt har nu börjat kännas mer och mer realistiskt och verkligt och är från och med nu mitt nästa stora mål på idrottsfronten. Det handlar om att genomföra En Svensk Klassiker. Det innebär att ta sig i mål på fyra specifika långlopp under ett kalenderår. Loppen är Vasaloppet, Vansbrosimningen, Lidingöloppet samt Vätternrundan.

Skidorna bör inte bli några problem, de nio milen känns som att jag ska kunna klara igen. Simningen tror jag att jag ska klara av om jag bara tränar upp min simteknik ett tag innan och inte har något resultatkrav. Löpningen är lite samma sak som med simningen, den bör jag klara om jag tar det lugnt. Och ett varv runt Vättern, som många anser vara den jobbigaste, ser jag faktiskt fram emot! Om jag införskaffar en riktig cykel som är skapad för att cyklas på 13-14 timmar i sträck så tror jag det blir en härlig cykeltur.

- - - - -

En Svensk Klassiker känns så realistiskt att jag redan börjat fundera på en eventuell utmaning efter att jag genomfört det. Vad det är för utmaning tänker jag inte avslöja men det är lite på samma tema som En Svensk Klassiker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus