Inspiration upp över öronen!

Jag var ju på utbildning i helgen. Och jag skulle vilja säga att det fanns gott om Vasalopps-viljor, så det blev förlängd frukost, utökade raster och kombinerad rättning av tipsrunda med de sista kilometerna av loppet. Vi satt alltså och småkikade på åkarna på storbildsskärmen samtidigt som utbildningsledarna stod och pratade. Inte helt optimalt för att lära sig saker, men inte alls dumt om man vill se skidåkning!

Och när det närmade sig upplopp, bara några hundra meter kvar, avbröt vi ledarna så att vi kunde höja ljudet och koncentrera oss fullt ut på det som faktiskt var viktigt denna dag, målgången i Vasaloppet.

Och vilken målgång det blev! Jag höll nog lite på Tynell men Brink var helt enkelt lite för bra för de andra. Fantastiskt bedrift att vinna 3 år i rad!

- - - - -

Utbildningen då, som ju faktiskt var huvudmålet med helgen, var toppen! Jag blev så inspirerad av alla tips de andra studentidrottsföreningarna gav under helgen att jag hade lite svårt att sova igår. Många idéer som rullade runt i huvudet. Jag undrar hur vi ska hinna med allt...

Tyvärr tror jag inte vi kommer göra det, hinna med allt alltså. Det gäller att gallra bland tankarna och välja ut de viktigaste och börja jobba med dessa. En av de roligaste tankarna är angående att arrangera en triathlon-aktig tävling, fast med enbart två grenar men istället två etapper av varje gren. Kan det kallas Duathlon? Löpning och cykling om vartannat är det i alla fall. Hoppas det blir av, jag tror på idén!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus