Vilken dag!

Jag gick upp klockan 5, vilket är ovanligt tidigt för mig. På programmet stod nämligen jobb på Cederroth (åt Uniflex) mellan 6.00 och 15.00. Enformigt och tråkigt, det är orden om jag ska beskriva det jobbet. Men samtidigt är det också pengar och nån gång ibland övervinner faktiskt det ordet de två tidigare.

Efter jobbet gällde det att skynda hem! Byta kläder, käka något litet och vidare upp till Högskolan för att uträtta ett litet ärende. Sedan direkt vidare till ishallen och dra igång lite Hockeybockey vid 15.45. Hockeybockeyn var mycket rolig idag! Ett härligt gäng och bra fart. Ingen paus innan det var dags att lämna isen strax innan fem, bra av oss!

Väl hemma blev det så småningom middag (Hamburgare á la Liv, aldrig fel!) och en liten lugn stund. Men sen drog jag och Liv till Stångtjärn (se nedan) och tränade lite inför våra lopp. Ljuset slocknade efter halva tiden, lite läskigt men faktiskt också lite mysigt!

Nu sitter jag med en kopp välförtjänt kaffe och lite äpplepaj med vaniljsås och ska snart gå och sova. Imorgon bär det iväg till Stockholm tillsammans med Vikinarna. Vi ska se Spamalot och vänder inte åter mot Falun förrän på söndag!

Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus