Stockholm hela helgen!

Vi hade det jättebra i Stockholm! Spamalot var mer musikal än jag väntat mig men det gjorde inget. Kompetenta skådespelare med humorn som sitt främsta vapen och framgångsrecept, då blir det roligt!

Det är intressant hur jag på denna lilla semestern släppte allt vad "ekonomisk" och "sparande/snål" heter. Fika, lunch och middag gick på betydligt mer än jag accepterar här hemma i Falun. Men det är väl så det ska vara antar jag. Och det är ju faktiskt väldigt härligt, även för en något snål smålänning som jag!

Under dagarna i Huvudstaden blev det en hel del spatserande på stan och därmed shoppande. Jag handlade inte så mycket, men köpte en bra liten ryggsäck som jag hittills är mycket nöjd med! På lördagen var vi en sväng på Naturhistoriska muséet och tittade på diverse uppstoppade djur och andra former av varelser som inte var vid liv.

Man kan ju inte berätta om en semestertripp med boende på hotell utan att nämna hotellfrukost. Lika frestande och delikat varje gång! Jag skapade en kombination av fruktyoghurt och lätt frusna hallon tillsammans med russin och en blandning av musli och havrekuddar som var oerhört lyckad! Blev nog totalt fem sådana tallrikar på de två dagarna.

Kommentarer
Postat av: nina

Men hotellfrukost... finns det något bättre?? tveksamt :P

2012-01-31 @ 09:25:57
URL: http://hallongaffel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus