Gottigheter!

Jag har följt upp dagens skidtur med en massa gottigheter. Först lite godis innan middagen, mest för att jag var så otroligt sugen på något att äta och helt enkelt inte kunde vänta till maten.

När maten sedan var klar (den var inte sen, jag var bara extremt sugen på mat) blev det middagsunderhållning i form av HIPP HIPP!, säsong tre. Det är det som gäller för tillfället. Tidigare har det bl.a. varit Big Bang Theory som stått för underhållningen i middagstid. Maten som serverades var kasslersallad á la Liv. Inte dumt!

Vidare under kvällen har det både blivit Cheez Ballz och efterrätt i form av chokladpudding med grädde. De 1882 kcal jag brände under träningspasset (enligt pulsmätaren) har nog åter fyllts på...

- - - - -

För övrigt har vi sålt vår Volvo. Eftersom vi köpt/lånat en av Livs föräldrars bilar hade vi en för mycket. Eller ja, det hade ju såklart varit smidigt med varsin bil i vissa lägen men det är ju inte riktigt hållbart ekonomiskt. Men nu har vi som sagt sålt den. Och vi sålde den till känt folk, nämligen "Vikingarna" (se tidigare inlägg för förklaring av detta begrepp. Eller strunta i det, och fortsätt läsa som ovetande). Så nu kommer vi säkerligen bli hämtade för att åka på diverse äventyr i vår gamla bil. Det kommer kännas skumt!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus