Åter i rutinerna

Nu börjar jag komma in i rutinerna igen efter jul/nyår. Tidigare mornar, diska varje dag och en massa annat som ska göras. Det känns otroligt bra! Sanningen är faktiskt att det känns bra, det är skönt att ha något att falla tillbaka på, vissa rutiner som alltid ska göras.

Idag startade jag dagen med att besiktiga bilen. Jag var lite orolig inför, mest med tanke på att killen som servade den för ett par månader sedan sa att reparationer för tio- till femtontusen skulle behöva göras. Men det stannade vid ett trasigt parkeringsljus bak och glappa yttre styrleder på båda sidor. Så det blir till att lämna in den till verkstad, dock utan alltför stora kostnader.

Under dagen har jag också haft seminarium där jag inte var så förberedd som jag borde ha varit. Kunde inte riktigt det jag skulle ha kunnat. Men det är inte så mycket att göra åt nu, bara att lära av misstaget och jobba bättre inför nästa!

Det kanske blir en liten skidtur senare ikväll. Det föll lite snö igår och frågan är om dessa centimetrar har bättrat på möjligheten till lite skidåkning i elljuset utan att få skidorna repiga.

Fram till den eventuella skidturen ska jag titta på när Stefan Livs tröja hissas upp i taket i Kinnarps Arena. Smålandsnytt sänder live via SVT PLAY 18.15 så det ska jag titta på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus