Skidor x 2 & den eventuella avsaknaden av "n"

Igår blev det två skidpass. Jag gick upp strax efter kl 6 och stack iväg till Stångtjärn för att köra några intervaller. Spåren var väldigt fina och det verkade som att de gjorts under natten. I så fall var nog jag den förste som åkte i dom. Coolt!

Efter lunch stack vi iväg till Sörskog och åkte 18 km-slingan ett varv. Spåren var fina och naturen var också - naturligtvis - fin. Som alltid i Sörskog. På vägen hem plockade vi upp en liftare. Det var en 80-årig tant som fått problem med bilen och ville ha skjuts till Falun. Så vi gjorde dagens goda gärning och skjutsade hem henne.

Senare på dagen var det fotboll som gällde för första gången på länge och det var riktigt kul! Mycket folk och bra spel.

- - - - -

När jag vaknade i morse var jag smått stressad. Mycket på dagens agenda och det var oklart om jag skulle hinna med allt. Men jag insåg att det inte var läge att bryta ihop, då får man ju ingenting gjort. Så jag lugnade ner mig och fokuserade på en sak i taget och jobbade efter tanken att allt kommer lösa sig, bara man engagerar sig och jobbar för det! Och mycket riktigt, en efter en föll bitarna på plats under förmiddagen och resultatet blev en toppendag! Så kan det gå. Enda bakslaget är att tangenten "n" har lossnat från mitt tangentbord så att jag måste anstränga sig ordentligt för att det ska fastna några "n" på skärmen. Så ifall det saknas ett "n" här och där vet ni anledningen.

Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb på HAC som gäller. Undra vad travbanorna har köpt de senaste dagarna? Och hur mycket har folket som varit med i tv-sändningarna den gångna veckan tjänat? När man jobbar på HAC får man reda på såna saker. Grattis till mig!

Kommentarer
Postat av: nina

imponerad av den optimism som genomsyrar alla dina inlägg. den smittar av sig när man läser. fortsätt så! ;)

2012-02-10 @ 14:16:21
URL: http://hallongaffel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus