En fråga.

Jag är väldigt nöjd med skidpasset idag! Jag hade inte åkt på flera dagar men ändå kändes det bra.

Medelfarten jag höll idag motsvarar ungefär en sluttid på De Nio Milen som är i nivå med mitt mål, 8 timmar. Dessutom höll jag igen idag och satsade verkligen på att inte åka för fort, utan istället göra det till ett träningspass med mängd i fokus snarare än intensitet. Och att jag ändå verkar ha hållt helt okej fart känns förstås bra.

Nu på kvällen fick jag ett tips om att på dagen för den stora färden (oj, vad det låter mäktigt!) kan det vara smart att åka bil till Mora och sedan ta bussen vidare till startplatsen i Sälen. Det kostar visserligen en slant men tydligen är det väldigt smidigt. Jag har även innan kvällens tips gått i de tankarna så nu lutar det ganska mycket åt att det får bli så.

- - - - -

Om ni inte visste det så dyker det upp lite reklam till höger när man skriver ett blogginlägg. Det verkar vara reklam för andra bloggar och om jag tolkar det jag ser rätt borde jag köpa en mugg kaffe eller en ny klänning. Spontant skulle jag köpa kaffet pga att det förmodligen kostar minst. Men å andra sidan lär ju klänningen finnas kvar längre, det är ju ingenting man dricker upp på tio minuter. Jag får nog fundera på mitt val. Vad hade DU valt?

Kommentarer
Postat av: Liv

Jag hade nog satsat på kaffet faktiskt.

2012-02-05 @ 22:48:25
Postat av: Ola

Jaså det säger du. Jag funderar fortfarande...

2012-02-07 @ 16:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus