Kortvasan 2012

Igår var det dags för Kortvasan. Vi åkte från Falun kl 8.00 för att vara i god tid i Oxberg innan Liv och Emilie skulle starta mellan tolv och halv ett. Vi var framme strax innan 10... Med facit i hand hade vi kunnat sova en timme till. Minst. Men å andra sidan var det skönt att vara i god, ingen av oss har åkt Vasaloppslopp förut och vi visste inte exakt hur hela apparaten skulle fungera. Men nu vet vi.

Liv startade 12.30 och var framme i Mora lite innan 17. Hennes exakta resultat hittas här nedan:

Jag tycker hon var jätteduktig! Hon kämpade sig fram alla tre milen trots bristande spår ibland. Förträffligt jobbat älskling!



Överst: Liv och Emilie innan start. Pigga och glada!
I mitten: Starten har gått och färden mot Mora har börjat.
Nederst: Fler som startar, Liv är väldigt fokuserad vid målgång samt den välkända målportalen i Mora.

- - - - -

Det är en grej med dagen igår som jag inte vet om den är positiv eller negativ. Jag blev så förbaskat sugen på att åka skidor! Nu är det visserligen bara två dagar kvar tills det är dags, men jag är så laddad att det kommer kännas som en evighet. Att stå och se på när folk åkte i de - i alla fall stundtals - fina spåren aktiverade mina skidåkarceller ordentligt. Jag vill ha måndag!

- - - - -

När tjejerna var på väg i spåret passade Christoffer och jag på att åka förbi Sälen och hämta våra nummerlappar samt kolla in starten. Det visade sig bli en liten omväg på 9 mil enkel resa... Men vi fick se mycket av Dalarna och det är ju trevligt. Bland annat åkte vi igenom Lövnäs men jag hittade inte Tages hus någonstans.

- - - - -

Jag är lite oroad. Det ser inte bra ut inför måndag, vädermässigt. Det verkar som att det ska bli snö och då går det sakta i spåret. Dessutom vet jag inte hur jag ska valla. Jag satt i bilen på vägen hem från Kortvasan igår och planerade hela måndag morgon; klädsel, packning, vallning, rubbet! Nu stämmer det inte rikigt, jag trodde på hårda spår utan nysnö. Men det är bara att hålla koll på vad de där meterologerna säger, det är ju ett par dagar kvar och mycket hinner ändras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus