Inte många dagar kvar nu..

Nu börjar det närma sig ordentligt! Eftersom mina skidor fortfarande är på vallning kommer jag satsa på att vila mig i form. Igår kväll och idag på morgonen bestod detta i att äta semla. God uppladdning tycker jag.

Jag har inte åkt något sedan i söndags och mitt enda pass innan måndag planerar jag åka på lördag. Då blir det ett lugnt pass med korta inslag av lite hårdkörning. Mest för att påminna kroppen om hur man åker skidor.

- - - - -

En liten jämförelse angående antal åkta mil mellan i år och i fjol visar att jag har åkt 10 mil färre i år, 36 mot 46. Men som jag har varit inne på tidigare har kvalitén varit bättre i år så det är inget som oroar mig.

- - - - -

Om man vill följa hur det går för mig i Öppet Spår på måndag kan man göra det på Vasaloppets hemsida. Mitt startnummer är 10546. Och när jag ändå är inne på startnummer kan jag ju nämna att Christoffer (som ska åka samtidigt som mig) har startnummer 10547.

För övrigt är att det är ju inte bara jag och Christoffer som ska åka lopp under Vasaloppsveckan. På fredag ger sig Liv och Emilie iväg från Oxberg för att åka Kortvasan till Mora. Deras startnummer är 10064 (Liv) och 9785 (Emilie). Heja dom!

- - - - -

En annan grej man kan göra (förutom att hålla koll på våra tider) är att skicka hälsingar till oss. Tydligen kommer det finnas storbildskärmar utefter spåret och på den här hemsidan kan man skicka hälsningar till de som ska åka. Coolt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus