Skidorna inlämnade och jitterbugg på väg!

Det sista avslutande passet inför De Nio Milen ägde (som planerat igår) rum idag. Det gick fantastiskt bra! Det var isiga spår och det medförde två saker.

1) I uppförbackarna var det svårt att få något fäste överhuvudtaget för mig med tanke på den fästvalla jag lagt på. Troligtvis var det nog bara klister som funkade idag.

2) Isiga spår betyder bra glid och hej vad det gick på alla ställen som inte var uppför. Är det sådana här förhållanden måndagen den 27:e kommer alla glida snabbt mot Mora!

Efter passet idag lämnade jag in mina skidor för behandling på Intersport. Jag vet inte riktigt vad som kommer göras med dom men Christoffer (som ju jobbar där) ska försöka få till något bra pris på någon bra behandling.

- - - - -

Nu ikväll håller jag på att baka jitterbugg. Liv bad så snällt och är det något jag har svårt för så är det att säga nej när hon ber snällt! Men så är det ju också ganska gott med jitterbugg.

- - - - -

Efter bakandet blir det härlig pepp inför slutspurten av seriespelet och sedan även slutspelet i hockeyns Elitserie. Fredrik kommer hit och vi ska titta på highlights från guldåret 07/08. Jag har sett det flera gånger förut men kan se det många gånger till. Hockeygodis och jitterbugg, vilken kväll det här kommer bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus