Kvällsfunderingar

Varför går det lättare att plugga på kvällen? Är det för att man inte orkar hålla på med andra saker hela tiden? Saker som avbryter pluggandet?

Jag får inte riktigt kläm på det där. Och det är inte bra. Jag har bestämt mig för en helt annat pluggtaktik framöver och den går ut på att rivstarta dagen och sedan vara effektiv. I teorin är det en fantastisk plan! Men den verkar ju inte stämma överrens med verkligheten, eftersom jag sitter här när klockan passerat 23 och faktiskt får saker gjorda. Jag borde sova nu för att kunna rivstarta imorgon. Mmm, det tål att tänkas på detta.

- - - - -

En sak som är en del i min rivstartsteori är att diska på mornarna, så har man det gjort sedan! Men nu sitter jag likt förbaskat med en diskho full av disk och snart fisljummet vatten eftersom jag fastnade i pluggandet (och för tillfället även i bloggandet ska väl tilläggas). Å andra sidan gör det inte så mycket just ikväll. Liv är nämligen på Pitchers och roar sig med ett gäng från Donken och jag ska hämta henne när hon fått nog. Det är nämligen ett tiotal tjejer i 20-års åldern som skulle träffas och det brukar kunna innebära en hel del tjo och stim som man brukar få nog av efter ett tag. Visserligen var Liv på ett strålande humör när jag lämnade av henne så det är mycket möjligt att det är hon som mestadels kommer stå för tjoandet och stimmandet, och därmed inte få nog. Det kan bli en lång kväll.

- - - -

Disken var det ja.

Kommentarer
Postat av: Liv

Bah jag var faktiskt hemma kvart över 2 ;)

2012-02-02 @ 11:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus