Inför imorgon

Igår körde jag mitt sista pass innan De Nio Milen imorgon. Det kändes bra, skönt att få åka igen så att inte abstinensen hade varit alltför stor imorgon och därmed kanske gjort att jag kört för hårt i början.

Passet igår var lite bakhalt då jag inte ville kleta på en massa klister som jag sedan hade behövt ta bort idag. Jag var lite lat. Så det blev lite bakhalt uppför, men det gick undan nedför! Som ni kan se i statistiken nedan slog jag nytt hastighetsrekord, 40,3 km/h! Jag litar dock inte fullt ut på hastighetsmätaren, den visade ju 179,1 km/h under ett skidpass tidigare i vintras...

- - - - -

Nu sitter jag hemma och pluggar och är lite avundsjuk på de som åker Öppet Spår idag. Solen skiner, medvind, ett par minusgrader och det verkar vara snabba spår. En kanondag för skidåkning helt enkelt!

Jag fortsätter hålla koll på väderrapporterna för imorgon. Det verkar som att det inte kommer snöa hela dagen utan det ser ut som det kommer börja efter ungefär halva loppet. Vinden blir nog sydlig vilket nog inte är helt optimalt, men inte heller det värsta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus