En lördag

Det har blivit lite dåligt med skidåkning de senaste dagarna. Fullt upp med annat har varit orsaken. Korpiad-EM, ECSG, har avgjorts här Falun och HIFF har både hjälpt till och deltagit. Så det har varit fullt upp. Vårt lag missade avancemang till semifinal på målskillnad. Det är lite surt. Samtidigt verkade som att vi skulle få svårt att få ihop ett lag till en eventuell semifinal så det var nog lika bra. Men kul hade vi de matcher vi spelade!


Idag hade jag tänkt ta en lång och härlig skidtur men det blir inget med det. Jag får väl erkänna det är temperaturen som gör sitt. Minus 24 hade vi i morse, nu ligger det runt -15. Det är ju egentligen inte så kallt, har sett rapporter om kallare på andra ställen i landet idag, men de senaste skidturerna (som har skett i bara några minusgrader) har känts i halsen och jag har hostat en del efteråt. Liv säger dessutom att jag fått en väldigt rolig röst. Det känns inte bra att inte känna sig helt kry efter ett pass, även om det verkar som att det roar vissa...

- - - - -

Städdag en lördag, är det okej?

- - - - -

Melodifestivalen ikväll. Jag vet inte så mycket om vilka som deltar ikväll. Men jag såg en löpsedel som förkunnade att Thorsten Flinck blivit utbuad på något genrep och att Helena Bergström tröstat honom. Efter den löpsedeln känns det nästan som att man inte borde titta ikväll. Men vi ska ha middag och tv-kväll med Vikingarna så jag antar att det inte finns något alternativ.

- - - - -

V75 idag går åt skogen. Som vanligt. Och som vanligt hade jag en bra känsla när jag tog ut systemet. Jag undrar om det egentligen är så att det är den där bra-känsla-vid-inlämningen-av-systemet-känslan som gör att jag spelar. Det är nog den känslan som skapar den naiva drömmen om att det är just jag som ska vinna alla miljoner.

Hoppet är det sista som överger människan!

- - - - -

Christoffer har nu tagit över Pers Öppet spår-biljett. Så nu är jag inte längre ensam i Öppet Spår. Jahoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus